~ n i g h t f r o s t ~

f r o z 3 n s h a d e ' s   b l o g

marţi, 22 ianuarie 2008, 21:04:06

Eu blogger

Iniţial, nu vroiam ca acest site să fie un blog in adevăratul sens al cuvîntului, adică un loc unde eu postez tot felul de impresii şi informaţii pe care EU le consider interesante, lasînd loc totodată şi pentru unele idei şi concluzii mai personale, ca să fiu citit şi să devin celebru..heh. La început era doar un depozit de citate, poezii, fragmente, se poate observa asta studiind arhiva.

Am considerat că mai bine îmi văd de treaba mea şi îmi păstrez ideile pentru mine. Însă pe de altă parte îmi place să experimentez astfel încît am ajuns la concluzia că un exerciţiu de stil şi de imaginaţie nu are cum să îmi dăuneze iar timpul pierdut scriind aici cîteva rînduri pe zi nu joacă un rol decisiv.

Astea fiind zise, să încep să scriu..

Astăzi a fost o zi extrem de interesantă în sensul că anumite evenimente pe care le aşteptam cu interes au avut finalitatea sperată, mă refer în special la meciul Nigel Short - Cheparinov, rejucat astăzi, din anumite motive. Până la urmă marele maestru britanic a reuşit să cîştige.. un articol foarte interesant pe chessbase, foarte detaliat, chiar fascinant. Nigel FTW!

Metode marire

Elementul depresiv pe ziua de azi: Bobby Fischer burried in Iceland.

Darkish and out of the ordinary day. Like the song.. Born for Bliss - If Someone

©B.B. 2007-2008