~ n i g h t f r o s t ~

f r o z 3 n s h a d e ' s   b l o g

luni, 18 februarie 2008, 11:43:58

Activitati recente :)

Sîmbătă, o grămadă de counter-strike şi disciples 2 pe very hard... ţin să menţionez că AI-ul trişează!! Spre seară, party time, vodka time, 't was fun. Duminică...o gramadă de counter-strike, apoi half-life pe un server rusesc - genial!! Apoi, tot spre seara, Schatten Kabarett, lansare album Ad Ombra, din care am ascultat o bucată în timp ce partea vizuală a constat într-un colaj de imagini şi secvenţe din filme gen sayat nova, holy mountain, 2046 şi altele pe care nu mi le mai aduc aminte acum.. oricum, a fost, intens. Apoi, proiecţie de film, scurt metraj de fapt, Vana Espuma. Aşteptam cu interes să-l văd şi parcă nu m-a satisfăcut pe deplin, dar a fost bine. Superbă primă ediţie!

Mai tirziu, taverna, sau music pub, aşa se cheamă acuma, irish cofee, vin, tequila shots, pretty pretty fun! Am ascultat cel mai penal şi mai jalnic cover după "forever young". Geez people how can you play that shit! În rest a fost beton, iar partea live a fost super, tipu ala de la chitară era genial...
Încă o dată am rămas uimit ce mică e lumea! Într-un final am ajuns acasă la somn...pînă pe la 7 jumate.
M-am trezit suficient de devreme ca să prind "În gura presei" şi ştirile... impresii:
1. Mircea Badea e idiot. Ştiu că emisiunea se cheamă "În gura presei" dar să scormoneşti numai prin revistele de scandal cum aia şi-a arătat sfîrcu' sau aialaltă nush ce a făcut, să implici foaaaarte subtil că fetele din show-biz-ul romînesc sug pwla, oh da, foaaarte subtil, nu că n-ar fi adevărat dar mi se pare de toată jena să vii tu la teveu cu fandoselile tale şi cu impresii moralizatoare. Replica zilei pt mircea badea: "Dăăăăăăăăăăă-te-n gîtu mătii!"

2. Partea cu adevărat interesantă a dimineţii, Kosovo îşi declară independenţa.
A venit şi replica preşedintelui Băsescu: "Nu voi accepta independenţa Kosovo cat timp voi fi preşedinte". Bine băse! Odată în viaţa te susţin şi eu! Problema se pune în felul următor:
"Dacă albanezii din Kosovo vor primi dreptul la autodeterminare, şi maghiarii din România ar avea dreptul să-l ceară"

Crema vergeturi

Vremuri interesante :)

©B.B. 2007-2008